KVANTNO-INTEGRATIVNA TERAPIJA - RIKTA

Bolestan organizam čuva informacije o bolesti i plan po kojemu se bolest razvija. Princip i metodika kvantne terapije dozvoljava „izbrisati“ ili uništiti informaciju o bolesti, „jednostavno pokvariti plan bolesti“. Kako se to radi?Rezonantna frekvencija elektromagnetskih talasa koji se koriste kod kvantne terapije s velikom točnošću i preciznoscu izračunavaju se tokom dijagnostičkog pregleda. Pretpostavimo da je osoba došla na pregled i kaže da se oseća zdravo, samo u poslednje vreme nema snage,umorna je,bez volje da bi obavila neki posao kako želi i kako je navikla. Naravno, to je alarmantno za bilo koga, a kamoli za jednu mladu osobu. 
U tom slučaju Kvantna Medicina provodi dijagnostički pregled i pronalazi poremecaj u organizmu, tj. disbalans. Nakon dijagnostičkog pregleda sprovodi se lečenje-Kvantna Terapija. Rezonantne frekvencije kod svakog pacijenta su različite. U kvantnoj terapiji koristi se skup različitih kvantno-terapiskih procedura za neutralizaciju (izlecenje pacijenta) patoloskih procesa koji su bile pronađeni tokom dijagnostikovanja.
U Nasoj ordinaciji se koriste RIKTA aparati kvantne medicine. 
Aparat je predviđen za profesionalnu lekarsku primenu u širokoj lekarskoj praksi , a može se koristiti i u kućnim uslovima Efikasno se može koristiti kao monoterapija ili kao dopunska metoda lečenja u oblastima : Kardiologije, Gastroenterologije, Urologije. Neurologije, Ginekologije i akušerstva, Ortopedije i traumatologije, Hirurgije, Stomatolgije, ORL. Dermatologije, Psihijatrije, Onkologije.


Oblici terapeutskog delovanja:


Pulsirajuće infracrveno laserko zračenje
Ukazuje moćno stimulativno dejstvo na cirkulaciju krvi, ćelijsko membranski metabolizam ,aktivira neurohumoralne faktore, imunokomplementarni sistem,harmonizuje hormonske faktore metabolizma. 
Klinički efekti:* aktivacija sinteze proteina(RNK, DNK),* povećanje aktivnosti enzima,* povećana proizvodnja ATP-a,* poboljšanje mikrocirkulacije, sastava i funkcije krvi,* ubrzava se regeneracija tkiva,* povećava se sinteza kolagena,* antiinflamatorni efekat,* antiedematozni efekat,* analgetsko dejstvo,* snižava nivo holesterola,* stimuliše imuniteti drugo… 

Pulsirajuće infracrveno zračenje 
Poseduje veliku spektralnu širinuDeluje na Zaharin-Hedove zone i ima snažno harmonizujuće delovanje na tonus centralnog i vegetativnog nervnog sistema. 
Klinički efekti:* blago zagrevanje površinskih slojeva tkivnih struktura* aktivira mikrocirkulaciju* pojačana regeneracija epitela i kože* pojačava prodiranje laserskog zračenja u tkiva.

Pulsirajuće crveno svetlo 
Pulsirajuće crveno svetlo ima blagotvorno dejstvo,smanjuje intezitet inflamacije, naročito u oblasti rastersitog vezivnog tkiva. 
Klinički efekti:* lokalno analgetsko dejstvo* poboljšava mikrocirkulaciju* dekongestivni efekat* Izraženi terapeutski efekat u predelu zglobova, koji poseduju veliku količinu rastresitog vezivnog tkiva. 

Statičko magnetno polje 
Pod uticajem statičkog magnetnog polja dolazi do vazodilatacije kapilara.Vazodilatatorni efekat održava se između 1-6 dana nakon jednokratnog izlaganja. A posle kursa lečenja – 30-45 dana. 
Klinički efekti:*  usled delovanja na inflamatorna žarišta:analgetskoantiinflamatornoregenerativno dejstvo. 
Kvantna biostimulacija

KVANTNA BIOSTIMULACIJA ORGANIZMA(IMUNO TERAPIJA)

Kvantna biostimulacija tela moze da se koristi kao monoterapija kada nam treba ubrzano podizanje imunoloških parametara organiza i kod sportista tokom intezivnog fizičkog stresa,ali i kao deo ordeđene integrisane terapije ,radi ubrzavanja izlečenja kod drugih zdravstvenih poremećaja. 
Moderna medicinska tehnologija nam nudi efikasnije načine poboljšavanja zdravlja. Polifaktorijalna Kvantna medicina je jedna od najperspektivnijih naučnih oblasti zdravlja,pokrivajući čitav spektar zdravlja čoveka:prevenciju,terapiju i rehabilitaciju.  

Pročitaj više
KVANTNA HEMOTERAPIJA-DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

KVANTNA HEMOTERAPIJA-DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Najefikasniji metod lečenja različitih bolesti je KVANTNA HEMOTERAPIJA. 
Krv je centralni sveobuhvatni prikupljač podataka kao I akumulaciski sistem informacija o organizmu.Jedniostavno rečeno u našem krvotoku istovremeno se nalazi naši odbrambeni faktori(leukociti,makrofazi …) ali I produkti metabolizma(toksini) našeg tela,bakterije,virusi …Čišćenje krvi od toksina I izazivača bolesti(bakterija,virusa…) je zadatak KVANTNE HEMOTERAPIJA. 

Mehanizam terapeutskog dejstva KVANTNE HEMOTERAPIJE krvi je zajednička za sve bolesti.Ova vrsta terapije može se smatrati “sigurnom I podsticajnom” terapijom za aktiviranje kako fiziološke reakcije tako I bioloških regulatornih mehanizama sve u cilju odbrambenog statusa organizma. 

KVANTNA HEMOTERAPIJA se koristi kao: analgetik,antioksidant,biostimulator,imunostimulator,detoksikator,kao I anti-inflamator.Rezultati KVANTNE HEMOTERAPIJE su u ukupnom povećavanju nivo imuniteta organizma,smanjenja viskoznosti(gustine) krvi,kao I povećavanje ukupne aktivnosti crvenih krvnih zrnaca(eritrocita) kao I aktivaciju makro I mikrocirkulacije.Takođe su identifikovani I sekundarni efekti KVANTNE HEMOTERAPIJE :Smanjenje ili nestajnje ishemije u organima,povećanje minutnog volumena srca,smanjenje perifernog otpora krvnih sudova.Povećanje tolerancije na stress,Normalizacija energetskog balansa u organizmu,Anti inflamatorni efekat,smanjenje otoka I bolnih sindroma.Pozitivan efekat na lipide (masti) u krvotoku,kao I noprmalizaciju metabolizma lipida(masti).

Pročitaj više
UNIVERZALNA REHABILITACIONA TERAPIJA

UNIVERZALNA REHABILITACIONA TERAPIJA

Iskustvo nam je pokazalo da je upotrebom ove Kvantne tehnike kao osnovne terapije, moguće povećati efekat kvantne terapije 1,5-2 puta. To je od velikog značaja u smislu raspoređivanja I usklađivanja oblasti kao I kvantne efekte na telu pacijenta. Uz opštu somatsku biostimulacijau ovaj program ima izražen immunokorektivni efekat, ali takođe se koristi I kao preventiva,na primer, za prevenciju gripa i akutnih respiratornih bolesti.
Može se koristiti kao nezavisnog terapiska shema ili kao osnovni terapeutski program, dodajući joj bilo kom od metoda navedenih ispod, namenjenih za lečenje određene bolesti (bronhitis, gastritis, artritis, prostatitis, itd ..). Ukupno vreme sesije ne bi trebalo da prelazi 35-40 minuta. Ako metod lečenja bilo koje bolesti sadrži slične oblasti, ponovno procesiranje ovih oblasti ne treba da se tretiraju.   

Pročitaj više
KVANTNA MEDICINA I SAVREMENA ŽENA

KVANTNA MEDICINA I SAVREMENA ŽENA

U antičkoj Grčkoj model ženske lepote je „žena sa širokim bokovima i malim strukom“,u Francuskoj u baroknom periodu poštovane su „velike grudi“,činjenica je da se Kozmetički standard promenio. 
Poznato je takođe da je temelj mladosti i lepote ZDRAVLJE. 

Vraćanje koži mladalački i svilenkasti izgled,smanjvanje bora,eliminacija celulita, nam uveliko pomaže polifaktorialna Kvantna terapija koja u kombinaciji sa 4 faktora kvantne terapije(laser,infracrvena i crvena svetlost,kao i magnetno polje)daje perfektne rezultate.Kombinacija ofih faktora kvantne terapije aktivira kaskade prirodnog podmlađivanja lica i tela. Kao rezultat toga,znaci starenja nestaju,koža izgleda mlađe i zdravije,takoreći sija iznutra,lice dobija jedan zategnutiji i prirodniji izgled. 

Pročitaj više
KVANTNA MEDICINA I SAVREMENI MUŠKARAC

KVANTNA MEDICINA I SAVREMENI MUŠKARAC

Nepotrebno je reći koliko je važno „MUŠKO ZDRAVLJE“ 
Osim toga kako ga sačuvati i zaštititi,šta da radimo kako bi se osigurali da je muškarac onoliko dugo muškarac koliko je to moguće osetiti da bude?Stalni psihički stres,fizički stres,loša ishrana,infektivne bolesti i što je najvažnije-zanemarivanje sami svoje zdravlje,muškarac svesno utiče na svoje zdravlje.Da bi uvek bio mlad u duši i telu, zdrav i uspešanje vekovni san svih muškaraca. 

Posete i konsultacije kod lekara za nas muškarce je krajnja linija,koju moramo promeniti. 

Većina savremenih muškaraca kada je u pitanju zdravlje,je okrenuta prema skupim farmaceutskim proizvoodima koji nam daju polovične rezultate.Moderna medicinska tehnologija nam nudi efikasnije načine za rešenje muških zdravstvenih problema.Polifaktorijalna Kvantna medicina je jedna od najperspektivnijih naučnih oblasti zdravlja,pokrivajući čitav spektar zdravlja čoveka:prevenciju,terapiju i rehabilitaciju.Zahvaljujući savremenoj Kvantnoj terapiji,koja nam je omogućila da se nosimo sa brojnim muškim bolestima:prostatitis,cistitis,hipertenzija,Angina pektoris ... 

Pročitaj više
KVANTNO-INTEGRATIVNA TERAPIJA (INDEKS BOLESTI)

KVANTNO-INTEGRATIVNA TERAPIJA (INDEKS BOLESTI)

Efikasnost Kvantne terapije RIKTA SISTEMA se ogleda u korišćenju terapije kao monoterapiju ili kao dopunska terapija u više medicinskih oblasti :
 •Kardiologije • Gastroenterologije • Neurologije • Ginekologije • Ortopedije • Stomatologije • Dermatologije 

Pročitaj više
Powered by WebExpress